BORÅS FC

Bli volontär!

Borås FC vill skapa förutsättningar för damfotboll på elitnivå i sjuhäradsbygden.

#på-lika-villkor. Vår målsättning är att män och kvinnor ska kunna utöva sin idrott på lika villkor. Idag är det stor skillnad på mäns och kvinnors förutsättning. Detta vill vi ändra på.

Du som vill vara med och stötta damfotbollen i vår region har nu chansen att anmäla dig till vårt Volontärsprogram. Vi erbjuder en massa spännande uppdrag, utifrån ditt intresse och vad du vill och kan bidra med.

I april 2020 spelar Borås FC:s damlag sin första tävlingsmatch på Borås Arena. Innan dess är det massor som ska göras. Vi behöver din hjälp. Vi söker: Matchvärdar, matchfunktionärer, föreningsambassadörer, säljare till våra kiosker, reportrar och fotografer till våra nyhetsartiklar på hemsida och i sociala media, funktionärer vid sponsorsträffar, lagledare, materialförvaltare, hantverkare, IT-tekniker och mycket annat. 

Detta är ett ideellt uppdrag. Du får inte lön men mycket annat: Gemenskap, möjlighet att följa och stötta våra spelare och ledare på nära håll, ett intressant och viktigt uppdrag. Du får en kort introduktion om Borås FC och uppdraget samt en kontakt som samordnar uppdragen. Du behöver vara beredd att avsätta 3-5 timmar per vecka eller hemmamatch beroende på uppdrag. Intresserad? Skicka din ansökan nedan, så kontaktar vi dig!

Namn*

Telefonnummer*

E-post*

Intresseområden (du kan välja flera)*

Och du! Om du känner andra som är intresserade; be dem anmäla sig.

Välkommen till Borås FC!